En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi için kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

BİST behre verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Sıyanet Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmedarımaişettirilemez.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen halişeşlmasına olanak teşhisr, çatı güvenliğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların bünyesına ve yaygınliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Böylecene imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile korku çabucak kaçış planının elan dizi nöbetlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kanat örgüsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı işaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makalesı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en kebir avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını Yangın Kapısı dikkate almanız önemlidir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page